середа, 26 грудня 2018 15:52

Прокуратура засекретила судові рішення про напад Росії на українські кораблі

Автор: "УН"
 

Прокуратура засекретила всі рішення судів у справі про напад Росії на українські кораблі біля Керченської протоки. З посиланням на відповідь Військової прокуратури Південного регіону про це повідомляють "Українські новини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремники російського СІЗО вилучили листи у полоненого моряка

"Інформую, що 3 грудня 2018-го військовою прокуратурою регіону винесено постанову про недопустимість розголошення відомостей досудового розслідування шляхом обмеження користувачів реєстру Державної судової адміністрації України у доступі до судових рішень, прийнятих у кримінальному провадженні", – йдеться у відповіді на запит.

Станом на 26 грудня у Єдиному державному реєстрі судових рішень із загального доступу вже видалені всі ухвалені раніше рішення судів. Зокрема, дозвіл Приморського районного суду Одеси на вилучення в АП і Раді нацбезпеки та оборони документів про операцію щодо проходу українських військових кораблів через Керченську протоку.

25 листопада російські військові захопили 2 українських катери і буксир ВМС біля Керченської протоки. У полон взяли 24 українських моряків.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура засекретила судові рішення про напад Росії на українські кораблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути