понеділок, 20 серпня 2018 13:54

Показали російських морпіхів, які захоплювали Крим
20

Павло Кузьмінов - народився 12 липня 1994 р, Станиця Теміжбекська, Краснодарський край РФ. Проходив строкову службу в 810-й ОБрМП ЧФ РФ. Нагороджений медаллю за окупацію Криму
Фото: informnapalm
Олексій Чирков - народився 07 червня 1993 р., Воткинськ, РФ. Проходив строкову службу в 810-й ОБрМП ЧФ РФ. Нагороджений медаллю за окупацію Криму.
"Нагорода" Олексія Чиркова
Артем Злобін - народився  13 липня 1995 р., Морозовськ, Росія. Проходив строкову службу в 810-й ОБрМП ЧФ РФ. Нагороджений медаллю за окупацію Криму.
"Нагорода" Артема Злобіна

У мережі опублікували фото 10 морських піхотинців Збройних сил РФ, які захоплювали Крим 2014 року.

Виявити "зелених чоловічків" вдалося в ході проведення OSINT-розвідки, про це говориться в розслідуванні міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm.

Усі ці військові були нагороджені державними нагородами РФ "За повернення Криму".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москва має визнати окупацію, щоб отримати воду для Криму

Розсекречені 10 росіян 2014 року служили в 810-й окремій бригаді морської піхоти ЧФ РФ (в/ч 13140, м. Севастополь, тимчасово окупована територія України).

Російські військові почали навчання на полігонах в окупованому Криму, підрозділи перебуватимуть на полігонах до середини вересня.

Зараз ви читаєте новину «Показали російських морпіхів, які захоплювали Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі