понеділок, 08 жовтня 2018 15:33

Показали "процвітання" найдревнішого міста окупованого Криму
8

В окупованому Росією Криму занепадає курортне місто Феодосія.

Напівзруйнований символ міста, локальні смітники, написи на стінах - все це гнітюче впливає на місцевих мешканців. Про проблеми в окупації написав сайт Примечания.

У Феодосії посеред вулиці провалився асфальт. Окупаційна влада не поспішає з ремонтом
Фото: primechaniya
Обвалився головний історичний символ Феодосії - вежа Святого Костянтина
Ліквідувати наслідки обвалень обіцяють до 2020 року
Феодосійці скаржаться на погіршення зовнішнього вигляду міста: стихійні звалища, написи на будинках, розбиті тротуари і дороги
Феодосійці скаржаться на погіршення зовнішнього вигляду міста: стихійні звалища, написи на будинках, розбиті тротуари і дороги

"Перше обвалення вежі Святого Костянтина - архітектурного символу Феодосії - сталося в серпні 2016-го - з південної частини почали випадати камені. У цей час феодосійці та громадські працівники неодноразово просили владу негайно приступити до реставрації пам'ятника архітектури, але не почули відповіді", - йдеться у повідомленні.

Окупаційна влада взялася за реставрацію пам'ятки. Зараз стіни башти укріплені дерев'яними щитами та підпорами, а похила частина споруди (контрфорс) обтягнута металевою сіткою. У такому вигляді конструкція має простояти ще кілька років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кримському телеканалі розкритикували російську владу

"Одна з наболілих проблем Феодосії - стихійні звалища. Смітники підібралася до житлових будинків на Жовтневій. Запахом і кількістю сміття анітрохи не поступаються локальним міським, які туляться у дворах. За парканом на вулиці Радянській від очей заховане звалище, що кишить бездомними собаками, сюди ж на ночівлю приходять бомжі. З кожним днем ​​сміття стає все більше: тут і старе ганчір'я, і ​​поламані меблі, і спиляні гілки дерев", - зазначається.

Росія знищує в окуповану Криму унікальну природу. На півострові вирубують унікальні заповідні дерева. Вік деяких із них сягає 1,5 тис. років.

Зараз ви читаєте новину «Показали "процвітання" найдревнішого міста окупованого Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути