неділя, 07 жовтня 2018 16:05

На кримському телеканалі розкритикували російську владу

На кримському телеканалі розкритикували російську владу
Окупантів звинуватили у глобальному збіднінні населення

На телеканалі "Крим 24" у передачі "Точка сборки" ведучий несподівано виступив з жорсткою критикою окупаційної влади. Звинуватили у глобальному збіднінні населення, кастовості суспільства, занепаді медицини і корумпованості влади.

Фрагмент телепередачі з незацензуреними збуреннями ведучого і розгромними словами на адресу путінського режиму опублікували на сторінці Vitauskas у Twitter

"Камені з неба виявилися занадто великими. Схоже, кримські колаборанти, вже починають розуміти: що, в яке місце і як глибоко ввела їм Росія. Навіть потихеньку починають майданити на місцевому ТБ", - із сарказмом написав автор посту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Скоро буде легше" - кримчанам знову обіцяють зниження цін

На оприлюдненому відео ведучий програми обурюється неякісною медициною у Криму, а також невиконанням окупантами всіх обіцянок, даних перед "референдумом". Особливі претензії у нього викликало жебрацтво населення, яке нібито мало отримувати космічні пенсії, але зараз лише животіє.

"Просто народ і можновладці живуть у паралельних світах, а між ними - стіна з парканів та броньованих лімузинів. Так, Росію прикінчать не санкції та не військові експансії. Якщо щось і вб'є її, то внутрішні проблеми. І одна з головних - соціальне розшарування. У Росії вже років 20-30 будується кастове суспільство. І в ньому є тільки господарі і раби, в такому суспільстві немає місця ні совісті, ні справедливості", - заявляє ведучий.

У підсумку ведучий закликає кримчан позбутися ілюзій, що Крим - елітний регіон.

"Так, деякі тут живуть, але більшість виживають", - завершив він.

З окупованого Донбасу в Крим везуть алкоголь та заморожені продукти. Також органічну хімію, папір і картон, вироби з пластмаси, запчастини для авто, мийні засоби, косметику. Найбільш популярна — горілка з луганського заводу "Луга-Нова" та донецького "Олімпа". Має акцизні марки ДНР і ЛНР. Ціна від 150 рублів — 65 грн.

Зараз ви читаєте новину «На кримському телеканалі розкритикували російську владу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути