Ексклюзиви
середа, 03 червня 2020 10:40

Викрадення українського військового: на оприлюдненому окупантами відео виявили масу невідповідностей
3

На відео   прикордонників ФСБ, які ніби то «затримують» українського військовослужбовця,  є маса нестиковок
Фото: facebook.com/www.dshv.mil.gov.ua
На відео   прикордонників ФСБ, які ніби то «затримують» українського військовослужбовця,  є маса нестиковок
На відео   прикордонників ФСБ, які ніби то «затримують» українського військовослужбовця,  є маса нестиковок

На відео прикордонників ФСБ, які нібито "затримують" українського військовослужбовця, акцентуючи увагу на його алкогольному чи наркотичному сп'янінні, є маса невідповідностей.

На незбіг викладених фактів, які розкривають фейки, вказує командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

"ФСБешні прикордонники та пропагандисти ОРДЛО грають не в одну дудку. Про це свідчить фейкове відео ФСБешних прикордонників, які нібито "затримують" українського військовослужбовця, акцентуючи увагу на його алкогольному чи наркотичному сп'янінні. Водночас, інтернет-ресурси ОРДЛО вкидають інформацію про те, що сам Євген Добринський відмінний хлопець, ніколи не вживав спиртного, однак зазнавав насилля з боку своїх командирів. Саме через це він перейшов до противника", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Був без зброї: журналіст розповів про деталі викрадення українського військового окупантами

Командування ДШВ звертає увагу, що при постановці відео режисерами ФСБ, опублікованому через кілька днів, не враховані важливі деталі, які свідчать про його недостовірність.

"Головним убором форми одягу в даному підрозділі визначена панама літня, а не кашкет польовий, який вдягнули військовослужбовцю. Також не враховані час доби та погодні умови, під час яких "зник" військовий, а це близько о пів на п'яту ранку. У дописах пропагандистів фейкових республік інформація цілком не відповідає посилам ФСБешних "прикордонників" та дійсності. Участі в бойових діях Євген ще не брав. Вказані імена та прізвища його командирів зовсім не реальні. Справжнє прізвище його командира роти починається на "С", а командира взводу на "Т" та багато іншого", - кажуть в ЗСУ.

Вважають, у даній ситуації старший солдат Євген Добринський став маріонеткою в інформаційні війні, яка ведеться російським агресором.

Пресслужба управління ФСБ в окупованому Криму оприлюднила відео, на якому нібито зображено момент потрапляння в полон українського військового Євгена Добринського із 95-ї бригади ДШВ.

Зараз ви читаєте новину «Викрадення українського військового: на оприлюдненому окупантами відео виявили масу невідповідностей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути