середа, 04 грудня 2019 10:44

Партієць Путіна приїхав в Україну оформлювати закордонний паспорт

Партієць Путіна приїхав в Україну оформлювати закордонний паспорт
Члена партії Путіна, кримчанина Ігоря Кучерявого СБУ затримала на кордоні з Україною. Фото: glavcom.ua

3 грудня на адміністративному кордоні з Кримом Служба безпеки України затримала члена партії "Єдина Росія" кримчанина Ігоря Кучерявого.

Зупинили представника окупаційної влади півострова Крим на контрольному пункті "Каланчак".

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав власник телеканалу ATR, колишній віце-прем'єр Криму Ленур Іслямов.

"Ось ця істота, спадкова, виїхала вранці з окупованого Криму на материкову Україну за паспортом через КПВВ Каланчак сьогодні. Коли йому поставили запитання: "Навіщо тобі закордонний паспорт України, ти ж ЄДРОС, у тебе ж все добре має бути", відповідь була такою: "Так, була справа, та минуло. З тим що видають в Криму, нікуди не поїдеш, а їздити хочеться". Загалом, готовий тепер здавати всіх своїх едросів і самооборонівців!" - написав Іслямов.

Кучерявого затримали у зв'язку з його причетністю до анексії Криму та членством у російській партії. За інформацією кримськотатарської організації "Аскер", чоловік брав участь у "кримській весні" та "загонах самооборони" Севастополя. Від Міноборони РФ він отримав медаль "За повернення Криму".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС не визнає вибори в Криму

Анатолій Могильов, прем'єр-міністр Криму у 2011-2014-х ,після 5-ти років мовчання дав інтерв'ю. Колишній чиновник стверджує, що "не помітив" посилення проросійських настроїв у Криму напередодні російської анексії півострова навесні 2014-го

Зараз ви читаєте новину «Партієць Путіна приїхав в Україну оформлювати закордонний паспорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі