Ексклюзиви
четвер, 18 червня 2020 13:07

Отримали прочуханку зверху: політик пояснив, чому в Криму передумали скасовувати парад Перемоги

Отримали прочуханку зверху: політик пояснив, чому в Криму передумали скасовувати парад Перемоги
Володимир Казарін пояснив, чому Аксьонов передумав скасовувати парад в Криму. Фото: reuters.com

У питанні скасування параду Перемоги в Криму на самопроголошеного прем'єра Сергія Аксьонова натиснула влада сусідньої Росії.

Таку думку в інтерв'ю "Крим. Реалії" висловив ексвіцепрем'єр Криму, депутат Верховної Ради Криму двох скликань Володимир Казарін.

"Той короткий час, за який він змінив своє рішення, однозначно говорить про те, що він отримав прочуханку зверху. Аксьонов зазіхнув на святе, і йому, напевно, нагадали, що не він керує країною", — уточнив він.

Крім Москви, паради збираються провести ще в 44 містах Росії. Цим пояснюється, що Путін надає величезного значення цьому заходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я у крові російські війська спробував би втопити в Криму" — Турчинов

"Мабуть, у Кремлі намагаються за допомогою параду вичавити з народу залишки патріотичного духу, які повинні допомогти з голосуванням за поправки до конституції Росії. А тут Аксьонов не хоче проводити парад у Криму! Очевидно, йому пояснили пріоритети... У Кремлі розуміють, що Росія розповзлася, перестала бути єдиним організмом, тому й проводять стільки парадів по всій країні — щоб зшити її", — сказав Казарін.

Також рішення про проведення парадів на анексованому півострові може бути пов'язано з голосуванням за поправки в конституцію Росії. Одна з поправок торкнеться обнулення президентських термінів, що дасть Путіну змогу залишатися при владі до 2036 року.

"Результат уже написаний, можна в цьому не сумніватися. Як то кажуть, неважливо, як голосують, важливо, як підраховують голоси. Але при цьому з Криму все одно потрібно вичавити максимально можливу підтримку, це надзвичайно важливе завдання. Тому Аксьонову і сказали за ці три години: "Не ламай нам виборчу гру, нехай люди маршують і кричать" Ура! " І на цьому настрої — "ми великі, ми перемогли" — ще, дивись, 4-5-8% додасться, а все інше "намалюють" на папері", — переконаний політик.

Путін сподівається через загострення ситуації на Донбасі та у Криму домогтися зняття міжнародних санкцій.

Зараз ви читаєте новину «Отримали прочуханку зверху: політик пояснив, чому в Криму передумали скасовувати парад Перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути