Ексклюзиви
вівторок, 17 квітня 2018 17:58

Оприлюднили нові фото- та відеодокази окупації Росією Криму
9

Розвідник - кулеметник 2 відділення 2 групи спеціального призначення 1 роти спеціального призначення батальйону спеціального призначення Хаматаев Магомед Алаутдіновіч на борту порома «Микола Аксененко», порт «Крим».
Фото: InformNapalm.
Старший водій 3 відділення 1 автомобільного взводу автомобільної роти (підвозу боєприпасів) батальйону матеріального забезпечення Мустафаєв Айдеміров Дешдеміровіч на борту порома «Микола Аксененко», порт «Кавказ».
Фото із зануреною на пором «Микола Аксененко» військовою технікою. Знайдено в альбомі водія 1 відділення 1 автомобільного взводу автомобільної роти (підвозу боєприпасів) батальйону матеріального забезпечення Гадаева Усмана Бадрудіевіча.
Ще на двох фото також можна помітити цікаву деталь. Це - дата наступної технічної перевірки поромних підйомників - 12.09.14.
Ще на двох фото також можна помітити цікаву деталь. Це - дата наступної технічної перевірки поромних підйомників - 12.09.14.

Українські волонтери показали нові фото- і відеодокази участі російських військовослужбовців із "чеченської" 18-ї окремої мотострілкової бригади в окупації Криму Росією.

Військові з 18-ї ОМСБр перекидалися в Крим в березні 2014 року декількома шляхами, передає інформаційний ресурс InformNapalm.

"Першим з них був морський. Найбільше фотографій зробили на цивільному автомобільному поромі "Микола Аксененко". Були виявлені фотографії в порту "Кавказ", фотографії в порту "Крим" і навіть фото російської військової техніки, завантаженої на паром", - повідомляється.

Українським волонтерам вдалося знайти фотографії, за якими можна визначити місце дислокації "кадировців".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З окупованого Криму пролунав ультиматум і скрегіт іржавого флоту Росії

"Це Воїнка - велике село Красноперекопського району Криму, яке має важливе значення. Саме тут сходяться всі автодороги півострова, що йдуть через Перекопський перешийок. У селі є залізнична станція і поблизу проходить Північно-Кримський канал, який раніше поставляв прісну воду в Крим, але після незаконної анексії його перекрили з боку материкової частини України", - йдеться у джерелі.

"У першій частині відео літак з бортовим номером RA-78805 на невідомому аеродромі. На відео показано багато людей, одягнених у військову форму в основному зимового зразка, до яких під'їжджає літак. Двоє людей ведуть діалог по-чеченськи і суть розмови полягає приблизно в наступному. Спочатку вони говорять, що цей літак надіслав за ними Путін і, завершивши свою місію, вони з чистою совістю повертаються додому. Далі вони говорять, що якщо що, то відберуть Донецьк, Харків і Луганськ", - повідомляється.

За першої можливості кримськотатарський батальйон "Аскер" звільнятиме окупований Крим силовим шляхом. Зараз батальйон - це цивільне неозброєне формування, але він має увійти до складу 57-ї бригади ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Оприлюднили нові фото- та відеодокази окупації Росією Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути