Ексклюзиви
понеділок, 30 жовтня 2017 16:52

Олег Сенцов перестав виходити на зв'язок – сестра

Автор: krymsos.com
  З Олегом Сенцовим немає зв'язку
З Олегом Сенцовим немає зв'язку

Український політв'язень, режисер Олег Сенцов з Криму тривалий час не виходить на зв'язок із родичами.

Остання телефонна розмова з ним відбулася ще до початку етапування в колонію в Ямало-Ненецькому автономному окрузі, пише detector.media.

Про це розповіла сестра Сенцова Наталія Каплан під час презентації книги "Олег Сенцов", яка відбулася 27 жовтня.

"Зараз він перебуває в Ямало-Ненецькому автономному окрузі в колонії суворого режиму. Так званий "Білий ведмідь". Там все набагато жорсткіше, ніж у Якутську. І зв'язку на цей момент із ним немає зовсім. Наступного тижня до нього полетить туди адвокат", – сказала Наталія Каплан.

В середині жовтня стала відома поштова адреса колонії в російському Заполяр'ї, в яку було доправлено незаконно засудженого і ув'язненного в Росії українського режисера Олега Сенцова.

"629400 Росія, Ямало-Ненецький автономний округ, м. Лабитнанги, вулиця Північна, 33, ІК-8. Сенцову Олегу Геннадійовичу, 1976 р.н. Поки що не зрозуміло, що там з цензурою і чи будуть доходити листи. Іншої інформації у мене немає",- написала сестра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрічка про Сенцова номінована на міжнародну премію

Раніше відомий російський адвокат Марк Фейгін заявив, що етапування Олега Сенцова в колонію міста Лабитнанги в Ямало-Ненецькому автономному окрузі може мати на меті ізоляцію українського політв'язня.

25 серпня 2015 року, Північно-Кавказький військовий окружний суд РФ визнав українського кінорежисера Олега Сенцова винним в організації терористичного угруповання і засудив його до 20 років колонії суворого режиму. Українському активісту Олександру Кольченку суд присудив 10 років позбавлення волі в колонії суворого режиму.

Зараз ви читаєте новину «Олег Сенцов перестав виходити на зв'язок – сестра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути