Ексклюзиви
понеділок, 18 березня 2019 19:53

Окупанти розмістили в Криму бомбардувальники

Окупанти розмістили в Криму бомбардувальники
У Криму розмістили бомбардувальники Ту-22М3. Фото: flickr.com

На території окупованого Криму Кремль розмістив дальні бомбардувальники Ту-22М3.

Голова комітету Ради Федерації Росії з оборони і безпеки й колишній командувач ВПС Росії Віктор Бондарєв назвав це відповіддю на установку в Румунії серії протиракетних комплексів США, повідомляють "РИА Новости".

Ескадра російських дальніх бомбардувальників-ракетоносців Ту-22М3 розташована на кримській авіабазі в Гвардійському, що в 13 км від Сімферополя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гоблін зізнався, чим Росія "нафарширувала" окупований Крим

"Радіус бойової дії Ту-22М3, дальність крилатих ракет на його борту дозволяють нести боєзаряд в будь-яку точку Європи, тим самим вражаючи будь-який об'єкт систем ПРО і ППО, а з урахуванням його модернізації протягом кількох наступних років до рівня М3М і оснащення новими типами авіаційних засобів ураження зробить його універсальним засобом для ударів по всіх типах цілей на відстані в тисячі кілометрів", - заявив він.

До анексованого Криму приїхав президент Росії Володимир Путін. Під час свого візиту він планує взяти участь у введенні в експлуатацію Балаклавської ТЕС.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти розмістили в Криму бомбардувальники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути