понеділок, 24 вересня 2018 16:21

Окупантам знижка – сім'я нардепа володіє кафе в анексованому Криму
5

Автор: IP News
  Військовим російського флоту надають знижку в розмірі 10%
Військовим російського флоту надають знижку в розмірі 10%

Дружина та син народного депутата України з "Опозиційного блоку" Євгена Балицького 2017-го відкрили в анексованому Росією Криму у місті Севастополі бізнес. Сім`я нардепа стала власником стейк-кафе "Обліко Морале". Головною фішкою закладу є знижки російським військовим на усе меню.

Про це повідомляє запорізьке видання IP News.

Рекламний щит біля кафе інформує, що військовим російського флоту надають знижку в розмірі 10%. Для цього достатньо прийти до закладу у формі або надати військовий квиток.

Відповідно до декларації Балицького, його дружина Наталія Балицька 9 березня 2017-го придбала 100% права власності на зупинковий комплекс у Севастополі загальною площею 166 кв. м на суму понад 5 млн грн.

Автор: IP News
  Декларація Балицького
Декларація Балицького
Автор: IP News
  Декларація Балицького
Декларація Балицького
Автор: IP News
  Декларація Балицького
Декларація Балицького

Оскільки окуповані Крим і Севастополь перебувають під контролем Росії, то в російському реєстрі юридичних осіб є компанія "ТОВ "7я". Зареєстрована вона в Севастополі. Згідно з даними реєстру, компанія створена в листопаді 2014-го. Засновниками компанії є Балицька Наталія Миколаївна (60%) і Балицький Олександр Євгенович (старший син Євгена Балицького) (40%).

Відомості про засновників до реєстру внесено 21 березня 2017-го. Відповідно до російського реєстру, документи про зміну засновників були представлені 13 березня 2017-го. Всього через 4 дні після дати, зазначеної в декларації нардепа.

Щодо "ТОВ "7я", то у російському реєстрі вказано, що основним видом діяльності компанії є діяльність ресторанів і послуг із доставки продуктів харчування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Треба буде - завалимо - Ярош обіцяє не допустити проросійського реваншу

В Інстаграм адміністрація кафе-стейк "Обліко морале" вітає ВМС Росії з професійним святом.

Автор: IP News
  "Обліко морале" вітає ВМС Росії з професійним святом
"Обліко морале" вітає ВМС Росії з професійним святом

Кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук збирається йти на вибори до парламенту і заявляє про підготовку кандидата у президенти від "південного сходу". Також він підтвердив, що його дружина, телеведуча Оксана Марченко – власниця бізнесу в Росії.

Зараз ви читаєте новину «Окупантам знижка – сім'я нардепа володіє кафе в анексованому Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути