четвер, 26 листопада 2015 01:14

Окупаційна влада Севастополя оприлюднила графік подачі електроенергії на 25 і 26 листопада

Окупаційна влада Севастополя оприлюднила графік подачі електроенергії на 25 і 26 листопада
Фото: FlashCrimea

Окупаційна влада анексованого Росією Севастополя оприлюднила графік подачі електроенергії на 25 і 26 листопада

Так званий губернатор Севастополя Сергій Меняйло заявив, що у місті введено новий графік постачання електроенергії населенню - дві години через шість, повідомляє FlashCrimea.

За його словами, скорочення обсягів електропостачання пов'язане з певним лімітом споживаної енергії для всього міста.

У компанії "Севастопольенерго" повідомили, що режим енергоспоживання у місті може бути скоректований — все залежить від загального стану генерації електроенергії в республіці, а також можливості виникнення позаштатних ситуацій з електрообладнанням. Так само в компанії закликали мешканців міста не використовувати потужні нагрівальні прилади, а якщо і використовувати, включати їх не відразу, а через 20-30 хвилин після подачі електрики.

Нагадаємо, внаслідок підриву на території Херсонської області чотирьох ліній електропередач, проведених до Криму, півострів залишився без електроенергії. При цьому в МВС України заявили, що підрив електроопор можуть кваліфікувати як теракт.

Президент РФ Володимир Путін, коментуючи энергоблокаду Криму, заявив, що здивований позицією української влади, і сказав, що йому здається, що Київ "ніби знущається", і пообіцяв подолати проблеми з енергопостачанням.

Відзначимо, в результаті інциденту без електроенергії залишилися 938 тис. осіб, у тому числі 270 тис. жителі Севастополя. Самопроголошена влада Криму оголосила режим НС на півострові.

"Укренерго" планує завершити ремонт ЛЕП "Каховка-Титан" 26 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Окупаційна влада Севастополя оприлюднила графік подачі електроенергії на 25 і 26 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути