Ексклюзиви
понеділок, 26 березня 2018 23:30

Новітні танки і артилерія: з'явились подробиці масштабних військових навчань в Криму

Новітні танки і артилерія: з'явились подробиці масштабних військових навчань в Криму
Навчання розпочалися 19 березня, на наступний день після президентських виборів в Росії

В окупованому Криму Російські збройні сили розпочали широкомасштабні військові навчання. Про це повідомляє прес-служба Міноборони РФ.

У маневрах беруть участь понад 10 тис військовослужбовців. Це близько 100 з'єднань і військових частин Південного військового округу РФ. Задіяно близько 2 тисяч одиниць озброєння і військової техніки.

Зокрема, екіпажі і бойові розрахунки реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) "Торнадо", "Град" і "Ураган", самохідних артилерійських установок "Хоста", "Мста-С" і "Акація", самохідних протитанкових ракетних комплексів "Хризантема", танків Т-90 і Т-72Б3, бойових машин піхоти і бронетранспортерів, броньованих машин "Тайфун" і "Рись" і іншої військової техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія може почати наступ на Україну з анексованого Криму

Особливість прийдешніх перевірок - активне використання комплексів безпілотних літальних апаратів, а також засобів артилерійської розвідки (мобільні радіолокаційні комплекси "Зоопарк", "Лелеченя").

Навчання розпочалися 19 березня, на наступний день після президентських виборів в Росії, за підсумками яких Володимир Путін забезпечив собі новий 6-річний термін на посаді.

Зараз ви читаєте новину «Новітні танки і артилерія: з'явились подробиці масштабних військових навчань в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути