Ексклюзиви
четвер, 02 березня 2017 11:33

"Навіть білоруси бояться їздити в Крим" - турагент

"Навіть білоруси бояться їздити в Крим" - турагент

На головні питання про цьогорічний туристичний сезон у Криму відповідає глава української організації "Центр розвитку туризму" Володимир Царук, повідомляє Крим.Реаліі

"Цього літа для росіян буде відкрита Туреччина, причому за доступними цінами. Співвідношення ціна - якість у Криму не може конкурувати з пропозиціями турецьких і навіть краснодарських курортів. Якщо для російських туристів відкриють ще й Єгипет, то Крим опиниться в програші, особливо на тлі зміцнення курсу рубля до основних закордонних валют. Хто поїде на півострів - велике питання", - говорить Царук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ластівчине гніздо" закрили для відвідувачів

Експерт поставив під сумнів приїзд туристів з країн СНД.

"Важливіше співвідношення ціни - якості для будь-якого відпочивальника - безпека. Компенсувати страх перед можливими проблемами з російськими спецслужбами не можуть жодні вигідні пропозиції. Сьогодні навіть білоруси побоюються їхати в Крим", - сказав він.

Міністерство культури вимагає від Міністерства закордонних справ направити ноту протеста в Росію та Велику Британію в зв'язку зі спільними розкопками в окупованому Криму.

Зараз ви читаєте новину «"Навіть білоруси бояться їздити в Крим" - турагент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути