Ексклюзиви
субота, 10 червня 2017 14:48

На кримській дачі Януковича закипіла робота
5

На кримській дачі Януковича закипіла робота

Про це повідомляють "Вести".

Масштабне будівництво на території державної дачі у Форосі, на анексованому Кримському півострові, де до 2014 року неодноразово відпочивав колишній президен України Віктор Янукович, зафіксували місцеві жителі.

"Дачу обнесли височезним парканом, перекривши людям вихід до моря. Територія охороняється автоматниками, а в пансіонаті "Таврія", розташованому неподалік, дислокується військова частина 55002 Федеральної служби безпеки Російської Федерації", - розповіли мешканці села Олива.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович осоромився у прямому ефірі

Селяни вже назвали стіну "парканом дачі Путіна".

Згодом росЗМІ повідомили, що в Оливі споруджують "фізкультурно-оздоровчий комплекс". У ньому передбачені суміщені закритий і відкритий басейни з гідромасажною зоною на 6-8 чоловік, дві контрастні купелі, парова баня і сауна. Будівництво оцінили в 180 мільйонів рублів.

У ніч на 24 лютого 2014 року президент Віктор Янукович утік із України. Спочатку виїхав до Ялти, звідти - до Севастополя. Близько опівночі у Козачій бухті Януковича зустріли морпіхи Чорноморського флоту, посадили на десантний катер. За добу він дістався берегів Новоросійська.

Зараз ви читаєте новину «На кримській дачі Януковича закипіла робота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути