пʼятниця, 25 лютого 2022 13:02

Спецтема: Війна Росії проти України

На Херсон йде ворожа техніка, а у кримських журналістів проводять обшуки

На Херсон йде ворожа техніка, а у кримських журналістів проводять обшуки
Показали відео руху ворожої техніки з криму на Херсон. Скрін з відео

З Криму до Херсонської області рухається ще одна велика колона російської військової техніки. Без номерів, з буквою "Z" на борту.

Про це повідомляє Ґрати з посиланням на власні джерела біля адмінкордону.

Учора ж співробітники російської поліції почали обходити кримськотатарських активістів з попередженням про неприпустимість організації та участі у публічних протестних акціях. Вчора в Росії за участь в антивоєнних акціях затримали надвечір 1820 людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З окупованого Криму зайшла військова техніка РФ - МВС показало відео

Окрім того, учора у кореспондента "Радіо Свобода" у Криму Антона Меснянка пройшов обшук. Головний редактор видання Андрій Шарій повідомив, що обшук проводили в рамках дослідчої перевірки про посягання на територіальну цілісність РФ. Він припустив, що перевірку розпочали через зазначення Криму як окупованої території у матеріалах "Радіо Свобода".

У Криму, анексованому РФ, помітили колони важкої військової техніки. Її окупаційна влада кілька днів тому розосередила у селах і полях районів окупованого Криму, які прилягають до Херсонської області.

Про це увечері 23 лютого повідомив український кримськотатарський політик і громадський діяч та голова Меджлісу Рефат Чубаров.

Зараз ви читаєте новину «На Херсон йде ворожа техніка, а у кримських журналістів проводять обшуки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути