субота, 25 травня 2019 17:54

МЗС виступило проти візита голови Держдуми у Крим

МЗС виступило проти візита голови Держдуми у Крим
Володін порушив міжнародні домовленості. Фото: wikiquote.org

Міністерство закордонних справ України опротестувало візит голови Держдуми Федеральних зборів Російської Федерації В'ячеслава Володіна до тимчасово окупованого Криму.

"Україна продовжує вважати цю, як всі попередні поїздки російських чиновників до тимчасово окупованих Росією Автономної Республіки Крим і м. Севастополь грубим порушенням російською стороною державного суверенітету і територіальної цілісності України, цинічною і демонстративною зневагою Кремлем загальновизнаних принципів і норм міжнародного права, зокрема Статуту ООН, резолюцій Генеральної Асамблеї ООН, зобов'язання РФ щодо двосторонніх і багатосторонніх договорів, учасниками яких є Україна і Російська Федерація", - відзначили в МЗС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МЗС попередили про нову війну з Росією

Російській стороні була відправлена нота протесту.

Міністерство закордонних справ Росії повернуло зовнішньополітичному відомству України ноту протесту щодо візиту президента РФ Володимира Путіна на територію незаконно анексованого Криму без розгляду.

Зараз ви читаєте новину «МЗС виступило проти візита голови Держдуми у Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути