Ексклюзиви
середа, 28 листопада 2018 12:02

Людмила Денісова попросила в уряду грошей для родин полонених моряків

Людмила Денісова попросила в уряду грошей для родин полонених моряків
Людмила Денісова попросила спрямувати гроші родинам захоплених моряків. Фото із відкритих джерел.

Уповноважена з прав людини Людмила Денісова попросила уряд виділити родинам захоплених моряків ті гроші, які передбачені на політв'язнів. Так рідні зможуть оплатити послуги адвокатів, які захищатимуть українців у так званих "судах" анексованого Криму.

"Кожній родині потрібна підтримка. Є проблема в оплаті адвокатів. Прошу надати доручення, щоб розробили зміни…аби надати ті кошти, які вже передбачені бюджетом на політв'язнів, родинам моряків", - сказала омбудсмен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Жив прямо на катері, бракувало грошей" - показали полонених українських моряків

Також прем'єр Володимир Гройсман сказав, що проблемі з грошима немає та уряд виконає прохання Денісової. Він також запропонував у випадку потреби оплатити адвокатів власним коштом, передає Громадське.

27 листопада в анексованому Криму "суд" взяв під варту 12 українських моряків. Їх звинуватили у незаконному перетині кордону Російської Федерації в Чорному морі. Згодом під арешт відправили ще 3 військових.

Після агресії Росії проти українських суден в Азовському морі президент Петро Порошенко намагався поговорити з російським лідером Володимиром Путіним. Про це глава Української держави розповів в інтерв'ю українським телеканалам.

Зараз ви читаєте новину «Людмила Денісова попросила в уряду грошей для родин полонених моряків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути