Ексклюзиви
середа, 25 жовтня 2017 16:12

Літак з Умеровим і Чийгозом приземлився в Анкарі

Літак з Умеровим і Чийгозом приземлився в Анкарі
Подальші плани звільнених ще невідомі. Фото: Крым.Реалии

В Анкарі приземлився літак зі звільненими представниками Меджлісу кримськотатарського народу Ахтемом Чийгозом та Ільмі Умеровим.

Повідомляється, що їх зустрічатиме посол України та сприятиме їх перебуванню в Туреччині. Про це інформує прес-секретар Президента Святослав Цеголко на своїй сторінці у Facebook.

"Літак із громадянами України Ільмі Умеровим та Ахтемом Чийгозом приземлився в Анкарі. За дорученням Президента України їх зустрічатиме наш посол та сприятиме їх перебуванню в Туреччині", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чийгоза та Умерова віддали Туреччині

Сьогодні за таємним наказом президента Росії Володимира Путіна помилували та видали Туреччині представників Меджлісу кримськотатарського народу Чийгоза й Умерова, засуджених в окупованому Криму.

"Поки ми знаємо тільки те, що вони (Ільмі Умеров і Ахтем Чийгоз - ред.) приземлилися в Анкарі, поки про подальші плани нічого не знаємо. Він (батько Ільмі Умеров - ред.) написав повідомлення, що вони в Туреччині. Про безпеку не можу нічого сказати, ми бачили його востаннє вранці ", - розповіла Айше Умерова, донька Ільмі Умерова.

Нагадаємо, засуджених Ахтема Чийгоза та Ільмі Умерова президент Росії Володимир Путін помилував. Крім того, адвокат Микола Полозов стверджує, що ані Чийгоз, ані Умеров не подавали прохання про помилування.

Зараз ви читаєте новину «Літак з Умеровим і Чийгозом приземлився в Анкарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути