пʼятниця, 03 вересня 2021 10:34

Кримська "чиновниця" зганьбилася під час шкільної лінійки
4

В окупованому Криму "міністерка культури" Аріна Новосельська шокувала 1 вересня батьків та учнів сімферопольської школи-ліцею ім. А. С. Макаренка.

У соціальних мережах активно обговорюють напівпрозорий мереживний костюм чиновниці окупаційної влади, у якому вона вітала зі святом освітян і школярів. Батьки вважають неприпустимим подібне вбрання в стінах навчального закладу.

"Новосельська порушила діловий дрескод. А дітям у школу не можна вдягати джинси чи мати неукладене волосся. Та й учителів за фото в купальнику в мережі взагалі звільняють", - пишуть обурені користувачі.

Фото: mkult.rk.gov.ru

Новосельська вже давала привід для жартів у соціальних мережах. Раніше вона нецензурно вилаялася в прямому ефірі, коли її мікрофон випадково увімкнувся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не мова, а блевота какая-то" - викладач інституту зганьбився заявою про українську

На Рівненщині виховательку дитсадка звільнили через три світлини в купальнику в соцмережі. На першому фото вона позувала на кораблі з чоловіком. На другому була в басейні. Її звинуватили в тому, що це не її чоловік. Останнє фото зробили на святкуванні нового року, де жінка тримала келих вина.

Зараз ви читаєте новину «Кримська "чиновниця" зганьбилася під час шкільної лінійки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути