четвер, 04 червня 2020 09:41

Крим повернули до порядку денного переговорів — Кулеба

Крим повернули до порядку денного переговорів — Кулеба
Крым и Донбасс вернутся в Украину. Фото: reuters.com

Анексований Росією Крим повернули до порядку денного переговорів у нормандському форматі, так само, як і питання українських політв'язнів на півострові та в РФ.

Про це, коментуючи підсумки візиту української делегації до Берліна, написав міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на своїй сторінці в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна закликала до створення зони безпеки з обох сторін на Донбасі

"Крим і Донбас — це все українські території, тимчасово окуповані Росією в ході агресії. В цьому плані між ними немає різниці. Тому я і сказав в інтерв'ю німецьким ЗМІ під час візиту: ми доб'ємося деокупації та реінтеграції в Україну і Донбасу, й Криму. Скільки б часу це не зайняло", — підкреслив він.

Міністр упевнений: той факт, що першою іноземною делегацією, яку прийняли в Берліні після початку пандемії коронавірусу, стала українська — "це потужний сигнал з боку Німеччини".

Раніше міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що Україна готова обговорювати особливий статус Донбасу і Криму в межах України.

Зараз ви читаєте новину «Крим повернули до порядку денного переговорів — Кулеба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути