понеділок, 03 грудня 2018 11:52

Кримчани привезли передачі до полонених українських моряків

Кримчани привезли передачі до полонених українських моряків
Кримчани продовжують збирати гроші і речі для полонених українських моряків

Кримські активісти приїхали до Москви, у СІЗО "Лефортово", щоб відвідати полонених українських моряків.

"Ми з друзями, відчайдушними і відважними людьми, взяли на себе відповідальність привезти зібрані в Криму передачі, речі, продукти. І за допомогою наших друзів тут, у Москві, передати їм (українським морякам – ред.) у руки, щоб вони, перебуваючи в тому настільки невеселому місці, почувалися нормально", – написав член Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелялов у своєму Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримчани масово підтримують моряків: зібрали гроші

Під час нападу російських військових кораблів у Керченській протоці 24 українські моряки потрапили у полон. Усі вони члени українських кораблів "Нікополь", "Бердянськ" та "Яні Капу". Після захоплення їх тримали у Сімферопольському СІЗО. 30 листопада полонених перевезли до Москви, до слідчого ізолятору "Лефортово", а трьох поранених - до лікарні у тюрьмі "Матроська тиша"

Українські військові масово записують відеозвернення на підтримку моряків, яких росіяни взяли у полон у Чорному морі. До флешмобу уже долучились львівські прикордонники, одеські курсанти та військовослужбовці Інституту Військово-Морських сил.

Зараз ви читаєте новину «Кримчани привезли передачі до полонених українських моряків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі