середа, 18 жовтня 2017 15:38

Крим відвідало болгарське судно з контрабандою

Крим відвідало болгарське судно з контрабандою
Болгарське судно Deniz — злісний порушник суверенітету України. Фото: blackseanews

До окупованого Севастополю зайшов злісний порушник українських законів - болгарський суховантаж Deniz — привіз турецький цемент і забрав соду.

Судно перевозить контрабандні вантажі, обминаючи українські прикордонні пости і не оформлюючи митних декларацій у законної влади України. Про це повідомили "15 минут" з посиланням на активістів MarineTraffic.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Туреччина заборонила вхід кримським суднам в свої порти

"Бачимо стандартну схему контрабандистських рейсів, - пишуть активісти, - місяць тому, 16-18 вересня, на борт судна-пірата Deniz у турецькому порту Бартин завантажили 4300 т цементу для покупця в порту Севастополь. Назад до Туреччини перевозиться кальцинована сода в біг-бегах."

Після вивантаження в турецькому порту Амбарлі великої партії соди виробництва заводу "Кримсода", судно зайшло до Стамбулу. Потім його знову помітили 17 жовтня, коли воно йшло з Севастополя в напрямку Туреччини.

Нагадаємо, що Туреччина обіцяла не пускати в свої порти кораблі з окупованого Криму.

Рішення Туреччини не впускати кораблі з Криму в свої порти розлютило Росію. "Штучне випинання своїх амбіцій може стати перешкодою для спільних дій Росії та Туреччини у Сирії. Про це заявив голова комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Франц Клинцевич.

Зараз ви читаєте новину «Крим відвідало болгарське судно з контрабандою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути