пʼятниця, 16 червня 2017 12:42

"Крим повинні залишити ті, хто поселився після окупації" - Чубаров

"Крим повинні залишити ті, хто поселився після окупації" - Чубаров
Крим повинні залишити люди, які оселилися на півострові після 20 лютого 2014 року. Фото: politeka.net

Після деокупації Крим повинні залишити люди, які оселилися на півострові після 20 лютого 2014 року.

Голова Меджлісу кримськотатарського народу і президент Світового конгресу кримських татар Рефат Чубаров переконаний у поверненні анексованого РФ Криму під контроль України. Він заявляє, що півострів мають залишити особи, які переселилися туди після його анексії.

"Це буде "очищення" півострова... Одразу повинні виїхати всі ті, хто заїхав у Крим, незважаючи на мотиви. Це мінімум 200 тисяч людей, враховуючи військових, прокуратуру, ФСБ, російську поліцію. Тобто 200 тисяч осіб повинні виїхати з останнім російським солдатом", - сказав Чубаров в ефірі "5 каналу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд зняв обмеження на вивезення речей з Криму

За його словами, півострів повинні залишити зрадники України.

"Обов'язково перші втечуть, доки ще солдати будуть на місцях. Всі ці гобліни, які зрадили Україні, кримській землі, ті, які вбивали кримських татар. Їх вже не буде, тому що до них ніякої пощади не буде", - каже Чубаров.

Він наголосив, що це переміщення не повинно бути примусове. До впровадження заходів, які зроблять вдалим момент входження української влади, в Криму потрібно готуватися зараз.

"Я хотів би, щоб мене правильно зрозуміли. Йдеться не про те, що ми, як Сталін сотнями тисяч будемо викидати людей", - уточнив голова Меджлісу кримськотатарського народу.

Росія не збирається йти з окупованого Криму. Про це сказав президент РФ Володимир Путін в інтерв'ю американському режисерові Оліверу Стоуну і назвав півострів "своєю територією".

Зараз ви читаєте новину «"Крим повинні залишити ті, хто поселився після окупації" - Чубаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути