четвер, 19 липня 2018 14:29

"Катували, аби підписав папірець проти Яценюка" - мати Станіслава Клиха розповіла несподівані подробиці

"Катували, аби підписав папірець проти Яценюка" - мати Станіслава Клиха розповіла несподівані подробиці
Мати Станіслава Клиха стверджує, що посадовці, яких її син відмовився обмовити під час тортур, нічого не роблять для його звільнення. Фото: galinfo.com.ua

Українського політв'язня Станіслава Клиха, який у Росії отримав 20 років позбавлення волі, катували, аби звів наклеп на Арсенія Яценюка, екс-прем'єр-міністра України.

Тепер ні Яценюк, ні президент Петро Порошенко не допомагають витягнути його з-за грат, вважає мати засудженого Тамара Клих "Українській правді".

"Це ж історія не Карпюка і Клиха, це історія Яценюка. Сина катували, хотіли, щоб він папірець підписав, що бачив Яценюка та Тягнибока у Чечні. Я думала, що він допоможе. Але вони навіть перестали телефонувати. Він їздить за кордон, всюди міг десь слово сказати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремлівський бранець припинив голодування

Якийсь бізнесмен допомагає п'ятьом чи шістьом політв'язням матеріально, нам теж. Якби не він, то не знаєм, як би вижили. Від держави нічого не отримуємо. Я була у Порошенка. Як він гарно говорить на кожному саміті! Але як мати я незадоволена, що так довго син там перебуває. Уже треба піти на якісь поступки і забрати дітей, щоб не голодали, щоб не мучились", - сказала Тамара Клих.

26 червня Станіслава Клиха правозахисники знайшли в обласній психіатричній тюремній лікарні у Магнітогорську, РФ

Зараз ви читаєте новину «"Катували, аби підписав папірець проти Яценюка" - мати Станіслава Клиха розповіла несподівані подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути