пʼятниця, 28 липня 2017 15:07

Кадирову подарували санаторій у Криму

  Рамзану Кадирову подарували санаторій в Ялті. Фото: gr-sozidatel.ru
Рамзану Кадирову подарували санаторій в Ялті. Фото: gr-sozidatel.ru

Влада Криму дозволила вивести з державної власності три санаторії, два з них хочуть безплатно передати у власність Чечні та Башкирії, а один - продати.

Про це повідомляє "Кримінформ".

Зокрема, йдеться про продаж на аукціоні пансіонату "Масандра" в Ялті. Його початкова мінімальна вартість - 177,19 млн руб.

За даними видання, "депутати" також дозволили "уряду" Криму безплатно передати у власність Башкирії кардіологічний санаторій для дітей "Ювілейний" в Євпаторії.

Крім того, кримська влада безплатно передала Чечні "держмайно на 15 км Судакського шосе в Алушті", де планують відкрити "установу відпочинку сучасного типу" для дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін призначив нових суддів у Криму

Через провал туристичного сезону в окупованому Криму власники готелів і пансіонатів серйозно знижують ціни. Пдприємці, які здавали житло в оренду, маючи величезні збитки, виставляють нерухомість на продаж. На даний момент в Малому Маяку продають всі санаторії, які там є.

Зараз ви читаєте новину «Кадирову подарували санаторій у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути