Ексклюзиви
пʼятниця, 15 березня 2019 15:02

Холодильник перемагає: Росія вже не рада захопленню Криму

Холодильник перемагає: Росія вже не рада захопленню Криму
Вже більше росіян незадоволені анексією Криму. Фото: Аліна Шмутко

Кількість росіян, які підтримували анексію Криму знизилася з 67 до 39 відсотків, про це свідчать опитування фонду "Громадська думка"

Кількість респондентів, які вважають, що анексія завдала більше шкоди зросла з 5 до 7 відсотків, пише Радіо.Свобода.

Про виключно негативний вплив анексії заявили 14% опитуваних, а 49% заявили, що захоплення українського півострова погіршило міжнародне ставище Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безмежне нахабство: Росія вимагатиме в України гроші на Крим

При цьому 14 відсотків заявили про виключно негативний вплив приєднання Криму на економіку країни, 46 відсотків респондентів вважають, що воно погано вплинуло на міжнародне становище Росії.

В анексованому Криму більшість жителів все ще вважає, що анексія позитивно вплинула на них, 89% жителів відповіли, що на так званому референдумі проголосували б за РФ.

На переговорах Тристоронньої контактної групи (ТКГ) щодо врегулювання ситуації на Донбасі, які проходять у Мінську, українська делегація виступила з вимогою про включення у мандат переговорів проблеми відновлення українського суверенітету над окупованими Росією Кримом та Севастополем, а також ліквідації "ДНР" і "ЛНР".

Переговори у Мінську тривали сім годин, вони були важкими, під час дискусії представники Росії навіть хотіли залишити кімнату, повідомив Євген Марчук.

Зараз ви читаєте новину «Холодильник перемагає: Росія вже не рада захопленню Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути