Ексклюзиви
неділя, 05 серпня 2018 18:26

Геращенко пояснила, для чого Путіну політв'язні

Геращенко пояснила, для чого Путіну політв'язні
Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко: "Путін бачить тільки один формат: капітуляцію України. Заручників він тримає для торгу". Фото: Укрінформ

Президент РФ Володимир Путін тримає заручників для торгу. Сльози матері й занепокоєння світу для нього нічого не варті.

"Коли я чую критику опонентів, що, мовляв, українська влада якось не так веде переговори з Росією щодо заручників. Або, коли хтось з чисельних кандидатів в президенти розповідає, як він миттєво домовиться з Путіним про повернення Донбасу і Криму і "будапештсько-женевський формат " – я думаю, що ці люди або самозакохані й далекі від реалій популісти, або не усвідомлюють очевидного – Путін бачить тільки один формат: капітуляцію України. Заручників він тримає для торгу", – написала у Facebook перший заступник голови Верховної Ради, уповноважений президента в Мінській гуманітарній групі Ірина Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бореться, щоб жити без російської агресії: французький письменник написав листа Сенцову

Вона наголосила, що російський тоталітарний режим не допустив до Олега Сенцова священиків, українського омбудсмена, незалежних лікарів, представників Amnesty International. Крім того, не надав світові протягом трьох місяців голодування жодного фото Сенцова.

"Очевидно, що Сенцова тримають в повній інформаційній ізоляції. Ніхто не знає правди про стан здоров'я і ті маніпуляції, які з ним проводять. У тому числі щодо сумішей, які йому дають", – наголосила Геращенко.

Загалом у Росії і анексованому Криму утримують 64 українських політв'язнів. Серед них і журналіст Укрінформу Роман Сущенко, якого в РФ засудили до 12 років колонії суворого режиму за нібито шпигунство.

Зараз ви читаєте новину «Геращенко пояснила, для чого Путіну політв'язні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути