Ексклюзиви
понеділок, 09 вересня 2019 13:53

ФСБ затримала українців на кордоні з Кримом

ФСБ затримала українців на кордоні з Кримом
Ні фото, ні прізвищ затриманих в управлінні ФСБ надати не погодилися. ФОТО: news-front.info

На адмінкордоні анексованого Криму з Херсонщиною представники Федеральної служби безпеки РФ затримали 2-х українців. Чоловіки нібито перебували у "федеральному розшуку".

Повідомили про це в прес-службі прикордонного управління ФСБ в окупованому Криму, пише obozrevatel.

За даними "прикордонуправління", одним із затриманих є 40-річний житель Хмельниччини. Він намагався потрапити на півострів через російський пункт пропуску "Джанкой". Як стверджують у ФСБ, із квітня 2019-го українець оголошений у федеральний розшук за шахрайство у великих розмірах, яке вчинив на території півострова.

Другим затриманим є кримчанин. Його перехопили під час виїзду з півострова через російський пункт пропуску "Армянськ". За даними відомства, чоловік із 2016-го перебуває у розшуку за вчинення крадіжки зі значною шкодою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни забрали гроші та машину: історія львів'янина, що поїхав до Криму

Обох затриманих передали російській поліції. Ідентифікувати чоловіків можливості немає, адже російська сторона персональні дані затриманих на кордоні українців відкривати відмовляється. Ні фото чоловіків, ні їхніх прізвищ не надають.

Підтвердити інформацію про затриманих українців, яку прикордонне управління ФСБ повідомити погодилося, неможливо: в інших джерелах її немає. У Держприкордонслужбі України про факт затримання теж не знають, стверджують, що "контактів із окупантами" не підтримують.

ФСБ завербувала українського гранатометника. Військовому доручили влаштувати теракт у військовій частині в Бердичеві на Житомирщині.

Зараз ви читаєте новину «ФСБ затримала українців на кордоні з Кримом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути