вівторок, 31 грудня 2019 12:07

ФСБ видворила блогера Гайворонського на материкову Україну

ФСБ видворила блогера Гайворонського на материкову Україну
Житель Ялти Євген Гайворонський підтримував у 2014 році анексію Криму / фото: Фейсбук

Блогер із окупованої Ялти Євген Гайворонський, якого раніше вивезли з анексованого Криму до Краснодарського краю РФ для "видворення", вже перебуває на материковій частині України.

Гайворонський має бути вже у Бахмуті на Донеччині, звідки він планує їхати до Києва, пише у себе на Facebook Рефат Чубаров, лідер Меджлісу кримськотатарського народу.

"Євгена Гайворонського, журналіста, який жив у тимчасово окупованому Криму і під час вторгнення російських військ підтримав дії Росії по захопленню Криму, сьогодні вночі депортовано на материкову частину України. Як повідомив Євген Гайворонський, його, в супроводі співробітників ФСБ і міграційної служби Росії було видворено в районі прикордонного переходу між Росією і Україною Чертково-Мілове (Луганщина. – Gazeta.ua), – написав Чубаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В окупованому Криму затримали двох українців

Політичних в'язнів, незаконно утримуваних в анексованому Криму і на території РФ, включать в наступний етап звільнення утримуваних осіб.

Зараз ви читаєте новину «ФСБ видворила блогера Гайворонського на материкову Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути