вівторок, 23 січня 2018 10:57

ФСБ провело обшуки у населення Криму

ФСБ провело обшуки у населення Криму
ФСБ провело вранці обшуки. Фото youtube

23 січня в селах Новий Світ і Старий Крим проходять обшуки працівники ФСБ у будинках кримських татар.

"У Новому Світі о 4:00 у будинок Рамазанових увірвалися співробітники ФСБ, після чого провели обшук. Вилучили телефон, планшет і українські документи. Також під ліжком були "знайдені" більше 20 патронів. Обшук пройшов досить грубим чином. Ісмаїла відразу скували кайданками. Йому пред'явили обвинувачення в пропаганді екстремізму" - йдеться в повідомленні "Кримська солідарність" .

"У Джамбаза Мухсіна з 7 ранку був обшук. У будинку була тільки мати літня жінка, вона вся налякана і тремтить від таких заходів силовиків, так як їй в будинку вибили вікна в той час, коли вона спала. Син був на роботі і змушений був залишити роботу і повернуться додому".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українця затримали агенти ФСБ в Криму.

На будівництві Кримського мосту окупанти почали застосовувати технології, які мають допомогти витримати 9-бальний землетрус. На одній з ділянок Керчинського мосту встановили бар'єрну огорожу і щогли освітлення. Ліхтарі захищені від морського клімату і туману, в них використані натрієві лампи високого тиску з електромагнітним пускорегулюючим апаратом.

Зараз ви читаєте новину «ФСБ провело обшуки у населення Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути