середа, 05 липня 2017 00:18

Ердоган провів закриту зустріч з Джемілєвим

Ердоган провів закриту зустріч з Джемілєвим
Джемілєв розповів про поточну ситуацію в Криму. Фото: Anadolu

Лідер кримськотатарського народу і депутат ВР України Мустафа Джемілєв зустрівся з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом.

Про це пише агентство Anadolu.

"Президент Туреччини Реджеп Ердоган прийняв лідера кримськотатарського народу Мустафу Абдульджеміля Киримоглу. Зустріч пройшла в Президентському комплексі в Анкарі за закритими дверима і тривала 45 хвилин", - йдеться в повідомленні.

Джемілєв розповів про поточну ситуацію в Криму, що склалася з правами людини у зв'язку з переслідуваннями кримських татар та інших громадян України, незгодних з незаконною анексією півострова Росією.

"Лідер кримських татар наголосив на необхідності невідкладного звільнення всіх політичних ув'язнених Кремля та скасування заборони на в'їзд до Криму представників Меджлісу кримськотатарського народу", - йдеться в заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Охоронцям Ердогана заборонили в'їзд на саміт G20

Ердоган запевнив, що влада Туреччини "вживає заходів щодо неприпустимості відвідування кримських портів турецькими суднами. Президент підтвердив готовність підтримати ініціативу Меджлісу з будівництва в Києві центральної мечеті".

Кримчанина оштрафували за привітання Джемілєва в соціальних мережах.

Зараз ви читаєте новину «Ердоган провів закриту зустріч з Джемілєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути