вівторок, 27 лютого 2018 09:54

Джемілєв розповів, скільки ядерної зброї завезли до Криму

Джемілєв розповів, скільки ядерної зброї завезли до Криму
В окупованому Криму Росія розмістила 6 ядерних боєголовок. Фото: Znaj.ua

В окупованому Криму Росія розмістила шість ядерних боєголовок.

Таку заяву зробив, уповноважений Президента України у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, передає "5 канал".

Джемілєв додав, що отримав інформацію з двох джерел, не пов'язаних між собою, про те, що Росія розмістила в окупованому Криму шість ядерних боєголовок.

"Що стосується ядерних боєголовок. Дивно, що ні НАТО, ні наша зовнішня розвідка точно не володіє (даними). Виходить, що розвідка кримських татар сильніша за всіх, чи що? Ми щотижня отримуємо огляд по Криму: яка у них техніка прийшла, які у них там пересування. Тиждень тому я отримав підтвердження того, що і за рівнем радіації, в тих місцях, де, ймовірно, вони, ядерні боєголовки, є", - сказав Джемілєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безпілотник США провів розвідку над Чорним морем

За його словами, РФ перетворює Крим на військову базу.

"Для нас найболючіше, що при цьому порушується екологія. Цей військово-стратегічний об'єкт - Таврида. Вони там усі зелені насадження вирубують, якщо знаходять якісь пам'ятники культури, вивозять. Усе вони там перерили, перелопатили", - сказав він.

Сторожовий корабель "Сметливый" Чорноморського флоту виконав артилерійські стрільби в морських полігонах Чорного моря біля окупованого Криму.

Зараз ви читаєте новину «Джемілєв розповів, скільки ядерної зброї завезли до Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути