понеділок, 26 лютого 2018 18:40

Російський корабель стріляв біля берегів Криму

Російський корабель стріляв біля берегів Криму
Окупанти проводять навчання біля берегів півострова. Фото: YouTube

Сторожовий корабель "Сметливий" Чорноморського флоту виконав артилерійські стрільби в морських полігонах Чорного моря біля окупованого Криму.

"В рамках першого етапу навчання з ведення морського бою одиночним кораблем екіпаж виконав артилерійські стрільби по морській цілі, а також провів навчання з протиповітряної оборони з артилерійською стріляниною по повітряних цілях. За задумом навчання, літаки умовного противника атакували корабель з повітря. Екіпаж провів виявлення і захоплення цілей, видачу цілевказівок і знищення повітряних мішеней, в якості яких використовувалися світяться авіаційні бомби САБ-250, скинуті з літаків", - повідомляє Міноборони РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конфісковане за відвідини Криму судно, передадуть ВМС України

Окупанти планують провести корабельні навчання з боротьби за живучість і управління пошкодженим кораблем при веденні бойових дій. Екіпаж проведе комплекс різних корабельних навчань, відпрацює елементи морської підготовки, завдання з протимінної захисту, охорони та оборони корабля при стоянці на незахищеному рейді.

В анексований Крим Росія зігнала понад 31 тисячі військовослужбовців. У бойовий склад РФ ввели бойові кораблі та підводні човни з крилатими ракетами морського базування "Калібр". Ви всі бачили їхнє застосування щодо Сирії з акваторії Каспійського моря.

Зараз ви читаєте новину «Російський корабель стріляв біля берегів Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути