неділя, 28 серпня 2022 01:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Джемілєв назвав "хорошою ознакою", що окупанти вивозять свої родини з Криму

Джемілєв назвав "хорошою ознакою", що окупанти вивозять свої родини з Криму
Аксьонов вивіз свою родину з Криму. Джемілєв прокоментував. Фото: Суспільне

Лідер кримськотатарського народу й народний депутат Мустафа Джемілєв підтвердив інформацію, що так званий "прем'єр" окупованого Криму Сергій Аксьонов і "спікер парламенту" Володимир Константинов вивезли свої родини з півострова.

Своїх родичів вивезли з Криму і працівники ФСБ. Це пов'язано з вибухами, які стали часто лунали на анексованому півострові, розповів Джемілєв в інтерв'ю для проєкту "Крим.Реалії".

"Настрої на півострові різні, звісно. Паніка – ви самі бачили величезні потоки машин у бік Росії. Мені сказали, що Аксьонов та Костянтинов вивезли свої сім'ї. Співробітники ФСБ також вивезли своїх людей. Це гарна ознака", – наголосив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму чергова "бавовна" - повідомили про вибухи біля Бахчисарая, Євпаторії та в Сакському районі

Кримські татари зберігають спокій та радіють останнім подіям, які відбуваюся на півострові.

"А кримські татари ходять один до одного у гості та п'ють köz-aydın qavesı - "каву з нагоди сприятливої ​​звістки". Ну, а в тих, хто телефонує мені, такий настрій: "Слава богу, нарешті", – підсумував він.

Проросійський "голова" окупованого Росією Криму Сергій Аксьонов міг виїхати з півострова для того, щоб вивезти сім'ю, розповів військовий експерт Олег Жданов.

Окрім Аксьонова, інші представники окупаційної "влади" в Криму також могли використати Керченський міст для вивезення своїх сімей, додав експерт.

Зараз ви читаєте новину «Джемілєв назвав "хорошою ознакою", що окупанти вивозять свої родини з Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути