субота, 24 червня 2017 18:29

"Для тех, кто любит уединение": показали пусті пляжі Криму

   Незважаючи на теплу воду в море на пляжах відпочиває дуже мало людей. Фото: zn.ua
Незважаючи на теплу воду в море на пляжах відпочиває дуже мало людей. Фото: zn.ua

Користувачі YouTube знімали порожні пляжі, приморські селища, квітучі лавандові поля і потопи.

Про це повідомляє Крим.Реалії.

Користувач Crimee опублікував відео, зняте в Алушті 21 червня. Незважаючи на теплу воду в море (+21 °С) і температуру повітря (+25 °С), на пляжах відпочиває дуже мало людей.

Схожу картину можна побачити в селі Рибаче під Алуштою. Відео звідти зняв користувач Яскравий Зелений "Для тих, хто любить усамітнення, краса", - пише автор в коментарях під роликом.

Користувач Олег Агєєв опублікував відео, зняте в Орлівці під Севастополем. У цьому місці зацвіла лаванда. За словами автора ролика, деякі зрізають лаванду і продають по 100 рублів за пучок.

Користувач Прімечанія.ру опублікував відео ДТП біля Центрального ринку в Сімферополі. Згідно з інформацією, автомобіль збив жінку. Будь-яких інших подробиць не повідомляється.

Користувач Микола Шарифуллин опублікував відео потопу на вулиці Ракетної в Сімферополі. Це лихо стало результатом рясних опадів у місті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не цікавий Росії": розповіли, як у Криму влада знищує курорт

По усій Росії продажі турів до Криму знизилися в червні на 30 % порівняно з аналогічним періодом роком раніше. Причини того - стабілізація курсу валюти, що стимулює поїздки за кордон, і відкриття Туреччини, причому з мінімальними цінами. Серед інших причин, що викликали падіння попиту на відпочинок в Криму, туроператори також назвали високу вартість авіаперельоту на півострів і несприятливі погодні умови.

Зараз ви читаєте новину «"Для тех, кто любит уединение": показали пусті пляжі Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути