понеділок, 28 листопада 2016 12:27

Дітей готують до війни радянськими патріотичними іграми

Дітей готують до війни радянськими патріотичними іграми

Севастопольські школярі випробували свою готовність до війни зігравши гру радянського періоду "Зарница". Військово-спортивна патріотична гра відбулася на майданчику поблизу гори Гасфорта.

На гору Гасфорта для участі у грі "Зарница" прибуло близько 600 севастопольських школярів і загони дитячого табору. Про це повідомляє прес-служба підконтрольного Кремлю уряду Севастополя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, скільки Росії коштує Крим

Під час змагань діти долали біг з перешкодами, вчилися користуватися протигазом, робили силові вправи. Крім того, змагатися у стрільбі з усіх видів зброї. Переможцем гри стала команда школи №47 "Экстрим", друге і третє місце посіли учні шкіл №25 і №61.

Гра була присвячена відкриттю парку "Патріот" міністерством оборони Росії, окупаційним урядом Севастополя і клубом "Нічні вовки" в Севастополі. Раніше користувачі соцмереж бурхливо відреагували на шоу з відкриття парку. З'явився відеоролик, автор якого зазначає, що саме шоу було мало схоже на дитяче. Свідки кажуть, що дійство нагадувало "психлікарню".

Зараз ви читаєте новину «Дітей готують до війни радянськими патріотичними іграми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути