неділя, 17 березня 2019 22:03

Чубаров про візит Путіна в Крим: Злочинця тягне на місце злочину

Чубаров про візит Путіна в Крим: Злочинця тягне на місце злочину
Путіна назвали злочинцем. Фото: REUTERS

Відвідання президентом РФ Володимиром Путіним окупованого Криму 18 березня буде черговим підтвердженням аксіоми, що злочинця тягне на місце скоєного ним злочину.

"Путін підтверджує цю аксіому із завидною завзятістю, знову і знову відвідуючи Крим, злочинно захоплений ним у лютому - березні 2014 року", - написав у Facebook глава Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутата Рефат Чубаров.

"Путін метається як кат, який усвідомлює неминучість людської кари за скоєні ним злочини. Завтра, коли Путін, перебуваючи в Криму, буде шукати заспокоєння в середовищі своїх подільників по злочину і зображати "торжество з нагоди возз'єднання", в сотнях тисячах кримських сім'ях його ім'я вкотре буде піддано прокляттю", - наголосив Чубаров.

Він висловив переконання, що Путін опиниться на лаві підсудних Міжнародного трибуналу за свої злодіяння: російську окупацію Криму, що триває вже п'ять років, десятки викрадених і вбитих кримських татар, сотні незаконно позбавлених волі кримських татар і українців, цілеспрямоване знищення історичних пам'яток, витіснення корінного народу півострова - кримських татар і етнічних українців за межі Криму, мілітаризацію півострова, що супроводжується руйнуванням унікальних природних об'єктів і екологічним забрудненням території Криму, тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін їде в окупований Крим

"Звичайно, якщо він не встигне вчинити з собою так, як це зробив Гітлер, міжнародний злочинець та головний параноїк ХХ століття", - зауважив депутат.

За інформацією російських ЗМІ, Путін 18 березня в окупованому Криму візьме участь в "урочистостях" до 5-ї річниці анексії, а також у церемонії введення в експлуатацію Балаклавської ТЕС і в режимі відеоконференції – Таврійської ТЕС, побудованих із турбінами Siemens в обхід санкцій ЄС.

Зараз ви читаєте новину «Чубаров про візит Путіна в Крим: Злочинця тягне на місце злочину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути