вівторок, 08 серпня 2017 17:19

Чубаров дав відповідь Німеччині щодо "замороженого питання Криму"

Чубаров дав відповідь Німеччині щодо "замороженого питання Криму"
Глава Меджлісу кримських татар Рефат Чубаров відповів німецьким політики щодо "замороженого питання Криму". Фото:Волинська газета

Глава Меджлісу кримських татар Рефат Чубаров вважає неприпустимим відкладати на потім питання повернення Криму під контроль Києва. Так він прокоментував заяву глави Вільної демократичної партії Німеччини Крістіана Лінднера про замороження питання Криму.

"Крим - не просто територія, і Крим - це не просто люди, які там живуть. Крим - це батьківщина корінного народу України. Якщо ми зараз залишимо, як ви говорите, на далеку перспективу, то Росія зробить усе, щоб знищити цей корінний народ", - сказав Рефат Чубаров у вівторок на прес-конференції в Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

"Крим і Донбас мають бути в одному ряду, і ми повинні одночасно розглядати ці питання".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець заснув у Лазурному, а прокинувся в Криму

Крістіан Лінднер заявив, що питання анексії Криму необхідно тимчасово заморозити і спочатку досягти прогресу за іншими пунктами відносин з Москвою. Цю точку зору розділила кандидат у канцлери Німеччини від "лівих" Сара Вагенкнехт.

Зараз ви читаєте новину «Чубаров дав відповідь Німеччині щодо "замороженого питання Криму"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути