понеділок, 28 серпня 2017 13:47

Авіація окупантів в Криму збила крилату ракету

Авіація окупантів в Криму збила крилату ракету
Окупанти підняли всю авіацію в небо. Фото tvzvezda.ru

На півдні Російської Федерації та в окупованому Криму під час раптової перевірки привели в повну бойову готовність військову авіацію і сили протиповітряної оборони.

Про це заявив начальник прес-служби Південного військового округу Росії Вадим Астаф'єв, передає РБК-Україна.

"За сигналом бойової тривоги сьогодні був піднятий особовий склад авіаційних з'єднань і військових частин, а також сил ППО, дислокованих на території Криму і півдня Росії", – повідомив Астаф'єв.

Він також зазначив, що раптова перевірка продемонструє рівень підготовки авіатехніки, а також льотчиків і наземних фахівців. Згідно з легендою навчань береговий ракетний комплекс флоту "Утьос" виконав пуск крилатої ракети, яку збив літак Су-30СМ.

Росія проводить в окупованому Криму тактичні навчання ударних сил. В ході навчань було заплановано відпрацювання бомбометання, запуски керованих і некерованих ракет по повітряним, наземним та надводним цілям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі плани Путіна щодо Криму.

Спецпредставник США по Україні Курт Волкер розповів, що Україна не повинна повертати собі ядерну зброю, оскільки відмова від неї була правильним рішенням, а відновлення суверенітету має відбуватися через оборонні системи України.

Зараз ви читаєте новину «Авіація окупантів в Криму збила крилату ракету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути