пʼятниця, 25 серпня 2017 19:11

Стали відомі нові плани Путіна щодо Криму

Стали відомі нові плани Путіна щодо Криму
Президент Росії Володимир Путін під час прес-конференції в анексованому Криму

Президент Росії Володимир Путін буде використовувати ситуацію на Донбасі аби не повертати Крим. Має на нього кілька планів.

Про це Gazeta.ua розповів 45-річний військовий експерт Дмитро Снєгирьов.

"Повертати Крим Росія мирним шляхом не збирається. Путін буде там будувати "всеросійську Мекку" й "колыбель русской культуры". Путін дав це чітко зрозуміти, коли напередодні зустрічі Уолкера з Сурковим(зустріч американського дипломата Курта Волкера з помічником президента РФ Владиславом Сурковим 21 серпня 2017 року) поїхав з візитом на півострів. Це був сигнал навіть не "внутрішньому споживачу". Це був посил насамперед США.

Тепер буде використовувати ситуацію на Донбасі аби не віддатиКрим. Згодиться частково вивести війська за умови, якщо українці забудуть про анексію. Вважає Крим російським регіоном і буде робити все аби утримати його. Путіну важливий контроль над чорноморським узбережжям", - сказав Снєгирьов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін провів закриту зустріч з Медведчуком в Криму - ЗМІ

Додав, що Україна не має приставати на пропозиції Володимира Путіна й міняти Донбас на Крим. Повертати півострів потрібно не військовим, а дипломатичним шляхом із залученням світової дипломатії.

Тим часом окупанти вже взялися переписувати історію анексованого півострова. Державні російські телеканали оголосили Керч найдавнішим містом Росії.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі нові плани Путіна щодо Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі