середа, 24 березня 2021 07:13

Арештованого в Криму українського журналіста 2 дні катували струмом - ЗМІ

Арештованого в Криму українського журналіста 2 дні катували струмом - ЗМІ
Журналіста Владислава Єсипенка затримали співробітники ФСБ 10 березня в районі кримського села Перевальне. Фото: скріншот з оперативного відео ФСБ РФ

Затриманого в Криму журналіста української служби "Радіо Свобода" Владислава Єсипенка російська ФСБ протягом 2-х днів катувала електричним струмом.

Таким чином у нього вибивали визнання "провини". Про це повідомив головний редактор видання "Ґрати" Антон Наумлюк. А його джерелу в СІЗО, "яке ніколи раніше не підводило", про це повідомив сам Єсипенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До затриманого в Криму журналіста не пустили адвоката

"Надягали на голову щось, підключали струм і поступово збільшували, коли він звикав. Таким чином у нього отримали перші свідчення, які потім ще й записали в інтерв'ю на Крим24", – стверджує журналіст.

Також зазначив, що справу його колеги з "Радіо Свобода" веде молодий слідчий Віталій Власов.

Минулого тижня ФСБ повідомила про затримання 10 березня в Криму "українського шпигуна", яким виявився позаштатний журналіст української служби "Радіо Свобода" Владислав Єсипенко. Окупаційна влада звинуватила його у зборі інформації для українських спецслужб і виготовленні вогнепальної зброї, незаконно помістивши в СІЗО на 2 місяці, до 11 травня.

Зараз ви читаєте новину «Арештованого в Криму українського журналіста 2 дні катували струмом - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути