Ексклюзиви
середа, 01 квітня 2020 02:35

Акцію "Похід на Крим" перенесли - Чубаров

Акцію "Похід на Крим" перенесли - Чубаров
Чубаров переніс "похід на Крим". Фото: Радіо Свобода

Дата проведення міжнародної ненасильницької акції "Світ проти насильства і окупації. Марш гідності" буде визначена з урахуванням епідеміологічної ситуації в Україні.

Захід планувався провести 3 травня, однак зараз важливіше дотримуватися карантинні заходи, повідомив в Facebook глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

"У такій ситуації, коли здоров'я і безпека життя людей можуть бути забезпечені тільки за умови дотримання спеціальних запобіжних заходів від зараження COVID-19 Штаб міжнародної ненасильницької акції" Світ проти насильства і окупації. Марш гідності "- організованої ходи з території материкової України на територію тимчасово окупованого Російською Федерацією Криму - оголошує про перенесення дати її проведення, раніше призначеної на 3 травня 2020 року", - повідомив він.

Чубаров зазначив, що штаб акції продовжує свою роботу з її підготовки в віддаленому режимі і форматі локальних зустрічей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перевіряють суспільство на можливість поступок Росії: Чубаров про поставки води в Крим

Нагадаємо, в січні голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров повідомив, що 3 травня кримські татари планують масово перетнути адмінкордон з окупованим Кримом в пункті пропуску "Чонгар" в рамках міжнародної мирної ненасильницької акції "Світ проти насильства і окупації. Марш гідності".

Зараз ви читаєте новину «Акцію "Похід на Крим" перенесли - Чубаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути