пʼятниця, 22 червня 2018 10:41

Адвокат Олега Сенцова жорстко відповів Москальковій

Адвокат Олега Сенцова жорстко відповів Москальковій
Російська чиновниця Тетяна Москалькова не може робити будь-які заяви про стан Олега Сенцова, бо бачила його лише на фото, вважає адвокат Дмитро Дінзе. Фото: "Радіо Свобода"

Заяви Тетяни Москалькової про те, що ув'язнений українець Олег Сенцов набрав вагу і в нього "лікувальне голодування" - дезінформація, адже вона навіть не бачила засудженого.

Про це розповів адвокат Дмитро Дінзе, передає "Радіо Свобода".

"Москалькову міг дезінформувати уповноважений з прав людини в Ямало-Ненецькому автономному окрузі Анатолій Сак, який регулярно відвідує його. Сенцов розповів, що Сак фотографував його, проте відмовився передати фото уповноваженому з прав людини Верховної Ради України Людмилі Денісовій, коли її не пустили в колонію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цілком таємно: у Кремлі відмовилися надати інформацію про стан Сенцова

Кожен день Сенцов п'є по 3,5 літра води, йому капають крапельницю з великою кількістю глюкози, амінокислот і поживних вітамінних речовин. Жодного голодування він не припиняв. Знаходиться в окремій палаті медчастини колонії, лікарі якої роблять все можливе для збереження його життя. У нього загострилися проблеми з серцем і нирками", - повідомив адвокат.

21 червня уповноважена з прав людини в Росії Тетяна Москалькова стверджувала, що в українського політв'язня Олега Сенцова - лікувальне голодування і проблем зі здоров'ям він не має.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Олега Сенцова жорстко відповів Москальковій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути