Ексклюзиви
четвер, 21 червня 2018 12:10

У Росії вразили цинічною заявою про голодуючого Сенцова

У Росії вразили цинічною заявою про голодуючого Сенцова
Уповноважена з прав людини РФ Тетяна Москалькова заявила, що Олег Сенцов під час голодування "не схуд, а набрав кілька кілограмів". Фото: УНІАН

Уповноважена з прав людини в Росії Тетяна Москалькова стверджує, що в українського політв'язня Олега Сенцова - лікувальне голодування і проблем зі здоров'ям він не має.

Це Москалькова заявила в інтерв'ю російському виданню "Новая газета" .

"Він не схуд, він навіть додав кілька кілограмів. Писали, що у нього зуби випали, що там мало не цинга – це не так, зуби на місці. Він виглядає добре.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати кримського політв'язня оголосила голодування

Отримує підтримувальну терапію: вітаміни, глюкозу, білки. З власної згоди отримує. Тобто у нього, фактично, там як лікувальне голодування виходить. Ну а голодування, протест – це його законне право", - сказала чиновниця.

Тим часом прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков відмовився надати журналістам інформацію про стан здоров`я незаконно ув'язненого в Росії українського режисера Олега Сенцова.

Зараз ви читаєте новину «У Росії вразили цинічною заявою про голодуючого Сенцова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути