Ексклюзиви
пʼятниця, 14 травня 2021 18:48

Великий столичний фестиваль перенесли на рік

Великий столичний фестиваль перенесли на рік
UPark Festival перенесли на 2022 рік. facebook.com/uparkfestival

UPark Festival не відбудеться 2021 року - захід перенесли на 2022-й. Причиною стали карантинні обмеження, які особливо ускладнюють співпрацю з іноземними артистами.

Про це оргкомітет UPark Festival повідомив на сторінці заходу у Facebook.

"Ситуація в Україні та світі складається так, що організувати 2021 року повноцінний масштабний захід з іноземними артистами та влаштувати шалену вечірку, на яку ви заслуговуєте й чекаєте, фактично неможливо", - ідеться в повідомленні.

Розуміючи, що майже всі артисти перенесли концертні тури на 2022 рік, організатори повідомили, що також вимушені перенести фестиваль на наступний рік. Натомість повідомили й добру новину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стартує фестиваль Американського кіно: що подивитися

"Та хочемо одразу потішити вас, що 2022 року UPark посилить свої музичні потужності. Ми готуємо одразу два фестивальні блоки, які відбудуться в червні й липні. І щоб очікування було не таким болісним, ми готові оголосити перших підтверджених учасників лайнап", - повідомили в оргкомітеті фестивалю.

Та оголосили трьох хедлайнерів 2022 року. Отже, у червні планують виступ My Chemical Romance, а в липні - Gorillaz і Deftones.

Окрім того, повідомили про роботу з погодження дати виступу гурту Slipknot. Анонси виступів цього гурту й інших музикантів опублікують на сторінці фестивалю згодом.

Усі квитки, придбані раніше, залишаються дійсними на UPark Festival 2022.

Варто зазначити, що торік фестиваль також скасували у зв'язку з пандемією.

У нідерландському Роттердамі триває підготовка до Євробачення-2021. 65-й конкурс естрадної пісні відбудеться у Ahoy Arena.

До залу пустять максимум 3,5 тис. глядачів і до 500 журналістів.

Два півфінали й фінал відбудуться, відповідно, 18, 20 і 22 травня. У конкурсі беруть участь виконавці з 39 країн, зокрема, 17 співачок, 13 співаків і дев'ять гуртів.

Зараз ви читаєте новину «Великий столичний фестиваль перенесли на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути