вівторок, 06 лютого 2018 19:15

У Києві жінка влаштувала у квартирі сміттєзвалище

У Києві жінка влаштувала у квартирі сміттєзвалище
Мешканці будинку скаржилися на сусідку, яка протягом двох років збирала в своїй квартирі сміття. Фото: "Київ оперативний"

У Подільському районі столиці мешканці будинку на вул. Світлицького, 24 скаржилися на сусідку, яка протягом двох років збирала в своїй квартирі сміття.

Про це повідомив "Київ оперативний" в Facebook.

Жінка на ім'я Марія, яка живе на сьомому поверсі будинку, страждає так званим синдромом "Плюшкіна". Вона несла в свою квартиру буквально все, що попадається на очі. Через це приміщення завалене сміттям, а нестерпний сморід, таргани і навіть щури не дають нормально жити її сусідам.

"На питання, навіщо вона це робить, Марія відповідає, що сміття приносить молодший син. Насправді ж його немає вже близько трьох років, а чоловік втік жити в село. Разом з Марією в квартирі періодично живуть ще кілька чоловіків", - йдеться в повідомленні.

Через борги за комунальні послуги в розмірі 150 тис. грн в квартирі жінки відключили воду та електрику. Тому нужду жителі квартири справляють прямо в кімнатах. Непередаваний "аромат" чути на декількох поверхах будинку.

Мешканці будинку в черговий раз "забили тривогу" через те, що якась непрозора рідина з проблемної квартири полилася на нижні поверхи. Коли сусіди зайшли в її квартиру, та почала кидатися в них скляними пляшками, кричати і проклинати. Люди викликали поліцейських, а ті, підозрюючи, що жінка божевільна, покликали лікарів.

Марія здорова і цілком осудна, сказали медики.

Після тривалих суперечок, дзвінків на гарячу лініют вмовили відвезти Марію на огляд до лікарні імені Павлова.

Але черговий лікар підтвердив слова своїх колег і сказав, що жінка здорова.

Місцева влада також не діє і тільки розводить руками. Жителі будинку не знають, куди звертатися далі, але готові на найрадикальніші заходи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік 4 дні пролежав під сміттям у власній квартирі

75-річного киянина Володимира Янко завалило сміттям, який 25 років зносив його до своєї двокімнатної квартири. Чоловіка витягували із квартири рятувальники.

Зараз ви читаєте новину «У Києві жінка влаштувала у квартирі сміттєзвалище». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути