Ексклюзиви
понеділок, 03 серпня 2020 13:01

У бізнес-центрі в Києві невідомий погрожує вибухом - є заручники
7

У бізнес-центрі "Леонардо" в Києві поліція проводить спецоперацію "Грім" у зв'язку із захопленням заручників терористом.

Терорист погрожує вибухом у бізнес-центрі "Леонардо". Вул. Володимирська перекрита на ділянці між вул. Б. Хмельницького і бульв. Т. Шевченка.
Фото: "Радіо Свобода"

3 серпня, о 12:00, до поліції зателефонувала представниця "Універсал Банку" і повідомила, що у відділенні перебуває чоловік віком до 39 років з вибухівкою. Банк розташований у бізнес-центрі "Леонардо", написав на своїй сторінці у Facebook заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.



"Працівники банківської установи покинули приміщення, а керівник відділення залишилася за власним бажанням. Введено в дію спеціальну поліцейську операцію "Грім". Представники поліції почали перемовини з терористом та запропонували йому здатися", - зазначив Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти пояснили, хто і чому здійснює теракти в Україні

Це вже 3-й теракт за останні 2 тижні. Вранці 21 липня на центральній площі Луцька 44-річний Максим Кривош узяв у заручники 13 пасажирів міжміського автобуса Берестечко - Краснилівка. Згодом свої вимоги опублікував у соцмережах та розіслав родичам заручників. Хотів, щоб керівники судів, міністерств, прокуратури, парламенту, церков публічно визнали, що вони - терористи в законі. Президент Володимир Зеленський мав закликати подивитися фільм "Земляни".
23 липня у Полтаві Роман Скрипник викрав автомобіль та взяв у заручники поліцейського, коли його намагалися затримати. У подальшому виїхав за межі міста, відпустив заручника та зник у лісопосадці. Його довго не могли спіймати через добру військову підготовку, заявили у поліціі. Також виявилося, що чоловік був раніше судимий. 31 липня пошуки Скрипника у Миргородському районі припинили. А вже 1 серпня стало відомо, що його ліквідували біля селища Опішня Зіньківського району на Полтавщині.

Зараз ви читаєте новину «У бізнес-центрі в Києві невідомий погрожує вибухом - є заручники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути