понеділок, 10 лютого 2014 20:23

У закинутій будівлі "майданівці" знайшли галюциногенні гриби

У закинутій будівлі "майданівці" знайшли галюциногенні гриби

У закинутому приміщенні неподалік вулиці Грушевського в Києві вчора, 9 лютого, самооборона Майдану знайшла сорок комп'ютерів, з сотню відеозаписів з Майдану та засідань Київради. Також у будівлі було 60-70 упаковок розфасованих галюциногенних грибів. Про це у коментарі Gazeta.ua розповів один із сотників самооборони Майдану Анатолій Медвідь.

Учасники протестного руху припускають, що саме у цьому приміщенні виготовляли вибухівку, яку передали 6 лютого у Будинок профспілок.

"Речовини, які там знайшли, дають нам право думати, що у цьому місці було зібрано пристрій, що вибухнув у приміщенні Профспілок. Речовини співпали з тими, що були у вибуховому пристрої. Вилучено близько сотню дисків. Відеозаписи велися з онлайн-камер встановлених на Майдані, які доступні всім. Навіщо то було записувати - не зрозуміло. Були записи з засідань Київради. Також у будівлі знайшли близько 60-70 упаковок розфасованих галюциногенних грибів. Їх знищили на місці. Якусь частину взяли на вивчення", - розповів Анатолій Медвідь.

У закинутому приміщенні було четверо невідомих чоловіків. Коли до будівлі зайшли представники Майдану, виникла сутичка.

"Одного з бійців Майдану поранено резиновою кулею у голову. Є загроза втрати правого ока, тяжка черепно-мозкова травма. Зараз він знаходиться в лікарні, його стан стабілізовано. Поки ми не знаємо, що це були за люди. Ті приміщення ніхто не контролює. Там є бомжі", - додав Медвідь.

Активісти Майдану вилучили знайдене для дослідження. Міліції не передавали через недовіру до правоохоронців.

Нагадаємо, 9 лютого о 4.30 ранку самооборона Майдану за столичним готелем "Дніпро" зайшла до закинутого приміщення. Нардеп з "Батьківщини" Володимир Ар'єв повідомив у соцмережі "Фейсбук", що закинута будівля належить фірмі "Грааль". До неї має стосунок сім'я Дмитра Табачника. Два дні тому там була пожежа.

Зазначимо, що у результаті відкриття коробки з написом "ліки" в Будинку профспілок постраждало двоє хлопців. Коробку відкрили на п'ятому поверсі, де розташована організація "Правий сектор".

Зараз ви читаєте новину «У закинутій будівлі "майданівці" знайшли галюциногенні гриби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути