понеділок, 07 грудня 2015 22:47

У київському метро поліція та Нацгвардія не змогла затримати агресивного "ісуса"

У київському метро поліція та Нацгвардія не змогла затримати агресивного "ісуса"

У столичному метро розлючений чоловік не на жарт налякав пасажирів. Чоловік всіляко провокував людей вигуками, погрозами побити та запевняв, що він Ісус. Відео було опубліковано у Facebook, а користувачі соцмережі просять звернути увагу МВС на недотримання правил розприскування газу у вагоні, де на той час було багато людей.

"Я Бог Иисус. Я еду на крест" - вигукував чоловік назвавшись Сергієм Яценком.

Стривожені пасажири спочатку намагались власними силами втихомирити буйного, але після погроз, прийшлось викликати міліцію. За свідченням людей, міліція, а саме - двоє міліціонерів столичної підземки в супроводі ще двох працівників Нацгвардії, прибули за кілька хвилин. Конфлікт з кожною хвилиною лише зростав, оскільки чоловік постійно погрожував і відмовився покидати вагон, в якому було багато людей, які могли постраждати. Також, за словами пасажирів, у забіяки був при собі ніж, а сам чоловік постійно викрикував, що його тільки що "підрізали на Теремках".

Після довгих вмовлянь покинути вагон та заспокоїтись, правоохоронці використали практично увесь газовий балончик, щоб заспокоїти грубіяна, але навіть газ не подіяв. "Шо ви стоїте, ламайте його" - звертається міліціонер до нацгвардійця.

На наступній зупинці чоловік прикриваючи обличчя руками, якимось дивом вискочив із вагону, де його чекали ще кілька правоохоронців, але затримати буйного пасажира підземки так і не вдалося.

Пізніше, за повідомленням Національної гвардії, буйного чоловіка таки затримали на території, прилеглій до Дарницького залізничного вокзалу.

"За вказаними прикметами військовий наряд незабаром виявив підозрюваного, який при спробі наблизитися до нього відразу почав тікати. Молодший сержант Андрій Кируха і солдат Ігор Балацький почали переслідування. При затриманні чоловік чинив опір і погрожував фізичною розправою, діставши холодну зброю. З допомогою прийомів рукопашного бою та з дотриманням заходів особистої безпеки злочинець був обеззброєний та переданий працівникам Національної поліції", - сказано в повідомленні.

Злочинцем виявився громадянин 1968 р.н., який перебував у розшуку у Вінницькій області за ч. 1 ст. 122 КК України (умисне нанесення тілесних ушкоджень), а також у минулому році притягувався до відповідальності за пограбування та крадіжки.

Зараз ви читаєте новину «У київському метро поліція та Нацгвардія не змогла затримати агресивного "ісуса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути